Taxi Goverde weet als geen ander uit ervaring wat in het zakelijk segment de behoeften voor vervoer zijn. Daarom bieden wij diverse vervoersoplossingen voor zakelijke doeleinden op hoog kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om eenmalig directievervoer of voor een speciale gast, discreet business 2 business vervoer is ons vak!

Bij zakelijk vervoer is het essentieel om overeenkomstig gemaakte afspraken de beste service te bieden. In het belang van de zakenvrouw en / of zakenman is het essentieel om op afgesproken tijden en plaatsen diensten aan te bieden.
Dit vraagt om een goede afstemming vooraf en betrouwbare uitwisseling van informatie op bijzonder discrete wijze.

Wilt u een zakelijke auto met chauffeur huren, dan zullen wij hier ruim aan voldoen met onze zakelijke voertuigen en bijbehorende nette en correcte chauffeurs. Niet alleen voor directievervoer, maar bijvoorbeeld ook voor besturen van overheidsorganisaties, buitenlandse delegaties etc. bieden wij graag onze diensten aan.
Met belangstelling luisteren wij naar uw wensen en zullen u hier graag in bijstaan en ondersteunen. Daar wij over een bijzonder en gevarieerd wagenpark beschikken kunnen wij nagenoeg alle vormen van zakelijk vervoer aanbieden!

Bij zakelijke projecten valt onder meer te denken aan het begeleiden van delegaties met internationaal karakter, bezoek van hooggeplaatste functionarissen van regionaal of zelfs landelijk niveau. Dankzij onze uitgebreide ervaringen hebben wij met grote regelmaat onze diensten mogen bewijzen aan meerdere multinationals en zelfs diverse ministeries en overige overheidsorganisaties. Hierbij spreekt het voor zich dat discretie ontzettend belangrijk is. Wij hopen ook u met uw project vervoer ook van dienst te mogen zijn! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.