Mercedes-Benz Viano – multifunctioneel comfort

Onze Viano’s zijn in exclusieve, luxe uitvoering en een multifunctioneel voertuig pur-sang. Deze elegante MPV is de oplossing als het gaat om vervoer op stijlvolle wijze, waarbij comfort, ruimte en luxe hand in hand gaan.

Met een ruime instap door de grote schuifdeur en de wijdse raampartijen rondom ervaart iedere passagier een gevoel van ruimte en transparantie. De Mercedes-Benz Viano biedt plaats tot maximaal 6 personen met daarnaast nog een zeer royale drempelloze bagageruimte. De veelzijdigheid van deze V-klasse biedt naast het comfort ook het befaamde veiligheidsniveau van Mercedes-Benz. Ongeacht het terrein waarop we ons begeven, met permanente vierwielaandrijving en het elektronisch tractiestyteem ervaart u compleet vertrouwen. Passagiers reizen met een gerust hart, en arriveren comfortabel en stijlvoller dan ooit op hun bestemming.

Efficieny onderweg

Gebruik uw tijd efficient door uw vergadering of bespreking onderweg al te starten of voort te zetten. De efficiënte opstelling van de comfortabele, luxe lederen stoelen maakt het mogelijk. Opties als airco en privacy-glass zorgen voor nét dat meer rust en comfort. Deze auto is daarom met name bijzonder geschikt voor werkbezoeken op locaties en luchthavenvervoer. Kortom een bijzonder representatieve auto voor zowel zakelijk als particuliere vervoersoplossingen.

Comfortabel klein groepsvervoer in onze Viano is vooral geschikt voor:

  • zakelijk klein groepsvervoer voor werkbezoeken en luchthavenvervoer
  • particuliere kleine groepen