Projecten, Referenties

Navo bezoek Trump

president trump bij navo

Op het laatste moment arriveerde President Trump onverwachts bij de opening van het nieuwe Navo-hoofdkwartier in Brussel, in mei 2017. En 1x raden wie er ingehuurd was om het Amerikaans gevolg ter plaatse te vervoeren? Juist. Wij waren vooraf ingeseind en onder uiterste geheimhouding ingehuurd.

Voertuigen & inhuur:

  • twee grote touringcars
  • een kleine 16-persoons luxe VIP-bus
  • 24 uurs standby service

Niet alleen de spanning bij de Navo stijgt, want ook voor ons is zo’n opdracht bijzonder, maar wordt van onze gangbare zakelijke professionaliteit voorzien. Wel is bij dit soort projecten een op de seconden nauwkeurige planning hoogste prioriteit. Onze wereldniveau service is inmiddels befaamd; in 2015 mochten we bezoek van Obama bijstaan, en meerdere malen onze eigen Koning Willem-Alexander bij bezoeken begeleiden.

Programma

Het kennismakingsbezoek van de Amerikaanse president bestond uit een introductierondje, ontmoetingen met regeringsleiders, aan tafel om zes uur en om 9 uur weer terug naar Amerika. Het diner vond plaats in het nieuwe hoofdkantoor, een bunker van glas. In het bijzijn van Trump werden twee monumenten onthuld; stukje Berlijnse Muur en een overblijfsel van de Twin Towers.