Acties

app-A-cab dat is makkelijk en snel een taxi bestellen

appAcab mobiel taxi bestellen gemak en digitaal betalen

Dat is wel zo makkelijk. Via een app op uw telefoon bestelt u supersnel een taxi en ziet precies waar de taxi zich bevindt, hoe lang de aanrijdtijd is en vooraf wat de kosten zijn. EN bestellen via de app geeft extra 20% korting.

Hoe werkt de taxi app?

Download eenmalig de App op uw telefoon, meld u aan en klaar. U kunt uw taxi bestellen. De korting wordt automatisch geregeld, en u ziet op de seconden nauwkeurig hoe laat uw taxi op uw locatie arriveert. Dus buiten in de kou wachten is verleden tijd.

  • Altijd 20% korting op uw taxi
  • telefonische ondersteuning
  • pinnen mag
  • tot en met 8 passagiers

Extra makkelijke functies via de app:

  • Weten waar uw taxi is
  • driver rating
  • persoonlijk adresboek
  • ritprijs vooraf bekend

Bestel de app-A-cab app HIER

Zowel voor Android als I-Phone.

App-A-cab is een onafhankelijke tool voor uw gebruiksgemak. De app wordt al enkele jaren succesvol gebruikt. Op dit moment is de app beschikbaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. In de app bieden meerdere taxibedrijven zich bij u aan. U bent zelf vrij om uw chauffeur of taxibedrijf te kiezen. Geef online uw driver rate aan zodat we weten dat de service optimaal is.

Meer weten over app-a-cab, bekijk de website HIER