Covid-19, Nieuws & acties

1,5 meter stoelopstelling

personenvervoer corona

Voor uw veiligheid aangepast stoelopstelling

Voor uw veiligheid staat de stoelopstelling in de taxibus op 1,5 meter. Op de vijf zitplaatsen bent u altijd op veilige afstand van medepassagiers.

Neem plaats op de 1-2-3-4-5 stoelen

De ruime taxibus beschikt maar liefst over 5 zitplaatsen. Vooraf weten we dat uw plaatsje beschikbaar is, dus stap rustig in en neem plaats. U bent veilig bij ons in de taxibus.

Volgorde van plaatsnemen

Wilt u zo ver mogelijk de bus inlopen en in volgorde de zitplaatsen vullen. Van achter naar voren. Dit is nodig, omdat u dan niet onnodig dicht langs elkaar hoeft te lopen.

Meer dan 5 passagiers? Dan is onze VIP-bus geschikt

Onze grootste VIPbus voor 19 personen is momenteel geschikt gemaakt voor 16 personen vervoer. Dat is het hoogst haalbare op dit moment in Nederland op het gebied van VIP-vervoer.

Flexibele stoelopstelling rolstoelvriendelijk

Rolstoelvervoer is een apart specialisme. Wij beschikken over een groot aantal moderne rolstoelvoertuigen die ingericht zijn om rolstoelvervoer volgens de Code VVR te verzorgen. Omdat de rolstoelgebruiker over het algemeen een kwetsbare doelgroep is, is het zaak om extra aandacht aan het vervoer van rolstoelgebruikers te besteden.

Onze medewerkers worden extra getraind in het vastzetten van rolstoelen en het rijden met rolstoelen. Tijdens deze training ervaren zij ook zelf hoe het aanvoelt om in een rolstoel vervoerd te worden. Opleiding is belangrijk maar handhaving is minstens zo belangrijk. Daarom blijven wij controles uitvoeren op de uitvoering van het rolstoelvervoer voor onze klanten.

Enkele stoelen afgezet met lint

Onze taxibussen zijn voorzien van 8 stoelen, waarvan momenteel 3 zijn afgezet met een lint. Deze zijn niet bruikbaar als zitplaats. Zodat we de 1,5 meter afstand kunnen garanderen.