Covid-19

Rolstoelvervoer met mondkapje

corona rolstoelvervoer veilig

Flexibele stoelopstelling rolstoelvriendelijk

Natuurlijk bent u van harte welkom met rolstoel in onze taxibussen. Onze rolstoelbussen hebben speciale voorzieningen en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Rolstoelvervoer is een apart specialisme. Wij beschikken over een groot aantal moderne rolstoelvoertuigen die ingericht zijn om rolstoelvervoer volgens de Code VVR te verzorgen. Omdat de rolstoelgebruiker over het algemeen een kwetsbare doelgroep is, is het zaak om extra aandacht aan het vervoer van rolstoelgebruikers te besteden.

Training rolstoelvervoer, wel zo veilig

Onze medewerkers worden extra getraind in het vastzetten van rolstoelen en het rijden met rolstoelen. Tijdens deze training ervaren zij ook zelf hoe het aanvoelt om in een rolstoel vervoerd te worden. Opleiding is belangrijk maar handhaving is minstens zo belangrijk. Daarom blijven wij controles uitvoeren op de uitvoering van het rolstoelvervoer voor onze klanten.

Mondkapjes op bij het vastzetten van een rolstoel

De chauffeur zal bij het vastzetten van de rolstoel een MEDISCH mondkapje dragen. De rolstoelinzittende is van harte welkom, maar gelieve ook een MEDISCH mondkapje mee te dragen.

Bij het losmaken van de rolstoel geldt natuurlijk eveneens dat er altijd een mondkapje wordt gedragen door beiden. Graag tot ziens in onze rolstoelbus.