Covid-19

Mondkapje wel/niet in de taxi

monkapje in taxi

Draagt u wel of niet een mondkapje in onze taxibussen

De basisregels in Nederland zijn: bent u verkouden, koortsig, hoesterig of heeft u een loopneus ga dan NIET naar buiten. We vertrouwen op uw wijsheid om u daar aan te houden. Wij kunnen en willen niet iedereen persoonlijk controleren.

Bij Taxi Goverde hebben we gekozen voor de 1,5 meter maatregel in combinatie met preventie-schermen rondom onze medewerkers. In feit voldoen we daarmee aan de eisen, en zijn we van mening dat alle passagiers veilig zijn.  Toch dient u vanaf 08-02-2021 een MEDISCH mondmaster te dragen.

Mondkapjes ook bij 1,5 meter afstand verplicht

In onze taxibussen en onze VIP-bussen zijn vanaf 08-02-2021 MEDISCHE mondkapjes verplicht. In deze bussen is de 1,5 meter afstand mogelijk tijdens het vervoer. Toch dient met een MEDISCH mondmasker te dragen. Neemt u dus svp wel uw eigen MEDISCH mondkapje mee.

Samen verder. Samen save. Tot ziens in onze taxi’s.