Diensten

Nieuw. Liggend vervoer

liggend personen vervoer

Wanneer u (tijdelijk) niet in staat bent zittend vervoerd te worden

Onze zorgbussen zijn speciaal ingericht voor liggend vervoer. Omdat het kan zijn dat u niet in staat bent om zittend vervoerd te worden, maar niet de extra zorg en kosten van een ambulance nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel en veilig vanuit  huis, ziekenhuis of zorginstelling naar uw bestemming komt. Met de vertrouwde Goverde zorg.

Onze deskundige chauffeurs begeleiden u en eventuele medepassagiers. Vooraf spreken we goed uw wensen, gesteldheid, aanwijzingen en het totale proces in detail door. Wij zijn ervaren en kunnen u de zorgen uit handen nemen.

Dagje erop uit met een liggende patiënt? Wij maken het mogelijk

In deze tijden is het voor zieken of minder validen die langdurig bedlegerig zijn natuurlijk bijzonder vervelend om bezoek te missen. Draai het om. Wij kunnen u met bed en al u een heerlijk dagje uit bieden. Of zorgen dat u comfortabel naar een locatie wordt gebracht.

Repatriëring vanuit het buitenland

Door allerlei oorzaken kan het nodig zijn dat u vervoer nodig hebt waarbij een persoon bij voorkeur liggend vervoerd dient te worden. Geen probleem. Onze chauffeurs kunnen vanuit heel Europa u bij uw repatriëring bijstaan. Snel. Professioneel. Grote bussen 24/7 beschikbaar.

Voordelen van ons liggend vervoer

 • voordeliger dan vervoer per ambulance
 • ophalen bij uw huis of op iedere locatie naar wens
 • deskundige begeleiding van onze zorgzame medewerkers
 • ruimte voor medepassagiers
 • wij hebben contracten met diverse zorglocaties in regio West-Brabant
 • bij de meeste verzekeraars hebben wij contacten en afspraken

Zo bestelt u uw liggend ziekenvervoer:

 • vul het bestelformulier in op deze website of via deze link:
 • of bel ons op 0168-330050
 • u ontvangt per e-mail of telefonisch uw prijsopgave
 • na uw akkoord plannen we direct de route in
 • u ontvangt een bevestiging van uw aanvraag
 • klaar!

Wil u vooraf svp wel aan ons aanvullend aangeven of u verblijft in een flat op 1e verdieping? Geen zorgen, de meeste liften zijn gemaakt zodat er een brancard in past. Indien er geen lift beschikbaar is zetten we een traprolstoel in.

 

Bekijk HIER meer informatie en FOTO’s van liggend personenvervoer: liggend vervoer>

Vertel ons uw wensen, wij gaan graag voor u aan de slag.