Nieuws & acties

Klanttevredenheid dagbesteding

Kijk eens wat een ongelooflijk leuk cadeau onze collega’s ontvingen van cliënten van de dagbesteding! Dankjewel aan zorgaanbieder Pitt! en alle deelnemers. De chocolade hebben we uitgedeeld, en de mozaïek plaquette krijgt een mooi plaatsje in ons bedrijf. 

Dit cadeau is voor ons een mooie kans om iets terug te doen voor deze partner waar we mee samenwerken. We zetten dagbesteding Pitt! graag in het zonnetje. Want het mooie werk mag best eens aandacht hebben.

Dagbesteding activiteiten met menselijk doel

Pitt! levert passende dagbesteding voor mensen met een visuele beperking. Het biedt een plek waar met sociale contacten en activiteiten het doel wordt nagestreefd om voor de deelnemers de dag leuk in te vullen, hen onderdeel van de samenleving te laten zijn en te groeien in eigenwaarde.

Bij Pitt! ontdekt de deelnemer nieuwe dingen, ben je veilig en is het een gezellige sfeer. En natuurlijk worden de activiteiten afgestemd op ieder persoon en afhankelijk van wensen, interesses en behoeften.

klanttevredenheid

Even voorstellen: Ingrid

Drijvende kracht achter Pitt! is Ingrid de Weijer, die met haar dertig jaar ervaring in gezondheidszorg en hulpverlening als specialistische begeleider al veel mensen met een verstandelijke of visuele beperking heeft bijgestaan. U leest HIER meer over Ingrid.

De Pitt! weer terug

Bij deze dagbesteding is het aanbod vanuit WMO indicatie zeer divers en uitgebreid. Het werkgebied is de gemeente Breda, maar buiten deze regio kan begeleiding ook van uit een PGB worden geboden. Zo is er alle mogelijkheden voor:

  • opbouwen en uitbreiden van sociale contacten
  • ontmoeten van lotgenoten
  • vergroten van zelfredzaamheid
  • structuur aanbrengen in het dagritme
  • ontdekken van eigen kunnen
  • omgaan met stressfactoren
  • psychisch en emotioneel in balans blijven

Meer weten over Pitt! en de mogelijkheden? KLIK HIER, neem dan zeker HIER een kijkje op de website van Pitt!

Contractvervoer voor speciale groepen reizigers

Taxi Goverde is bekend als professionele aanbieder van zorgvervoer. Onze chauffeurs en medewerkers zijn getraind, de wagens en bussen speciaal hiervoor ingericht. We werken al vele jaren samen met een groot aantal zorgaanbieders in de regio. Iedere dag rijden onze chauffeurs in de zorgbussen met leerlingen, ouderen en mensen met een lichamelijke of mentale beperking. Dit heet bij ons contractvervoer, omdat dit personenvervoer is op vaste afspraak en met een speciaal tarief. Vaak heeft dit type vervoer vooraf een ‘indicatie’ nodig zodat u met een speciale pas vanuit WMO en Valys het vervoer meestal vergoed krijgt door gemeente of zorgverzekeraar. U kunt hiervoor terecht bij uw gemeente of zorgverzekering.

Iedere aanvraag krijgt onze speciale aandacht vanuit onze afdeling die hierop geheel is ingesteld. Vanuit 1 op 1 advies komen we tot een maatwerk oplossing voor langere periode.

Voor meer informatie over ons aanbod zorgvervoer, kijk HIER op onze pagina Contractvervoer

handwerk cadeau ontvangen cadeau taxi goverde bedankt