Wij zijn er voor u. Onze taxi’s rijden verantwoord voor u.

We mogen weer! Onze taxi’s, taxibussen, rolstoelbussen en VIP-bussen gaan weer meer de weg op. En ondanks dat de afgelopen maanden voor ons bedrijf, sinds ons bestaan in 1934 de grootse uitdaging is geweest, zijn alle chauffeurs en medewerkers blij en enthousiast u wederom te mogen verwelkomen. We brengen u veilig naar uw locatie. Natuurlijk met onze zorgzaamheid en betrouwbaarheid. Maar nu wél met een paar extra regels waar wij ons nu eenmaal aan willen houden. Voor uw gezondheid. Voor onze gezondheid. Welkom bij Taxi Goverde.

4 – 5 – 6 personenvervoer, wij zijn een van de weinige taxibedrijven die dat bieden

Wij zijn specialist in personenvervoer en hebben een groot wagenpark. We hebben per voertuig gekeken welke de 1,5 meter veiligheid kunnen garanderen. En hebben daar waar nodig extra aanpassingen gemaakt. Zoals stoelopstelling gewijzigd, spatschermen aangebracht, persoonlijke afstand, ontsmetting en contactloos. Lees hieronder hoe uw taxirit in de praktijk op dit moment zal gaan. We houden deze pagina continu up-to-date: laatste update: 04-02-2021

Onze 8 corona-maatregelen

We hebben meerdere voorzieningen getroffen in onze taxibussen. Per taxibus kan er hier en daar een klein verschil zijn, maar preventief zijn de volgende 8 maatregelen standaard in ons protocol doorgevoerd. Deze zijn bekend bij al onze chauffeurs. Lees hoe uw taxibezoek ook voor u prettig en veilig zal zijn. Samen komen we verder.

Beschikbare wagens

  • VIP bus huren 16 personen

    Mercedes-Benz VIP-bus 19 personen

  • Mercedes-Benz VIP-bus 8 personen

Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over Covid-19 en personenvervoer

We kunnen ons goed voorstellen dat u vooraf aan uw eerste taxi-rit enkele vragen hebt over hoe u het beste rekening kunt houden met de Covid-19 regels. Deze zijn vanuit overheid, maar ook door onze organisatie aangepast voor alle passagiers, chauffeurs en voertuigen. Allemaal met het doel om uw zo veilig mogelijk van a naar b te brengen. Zoals u van ons gewend bent. Tot ziens in een van onze taxi’s. Team Goverde.

Klik hiernaast op de onderdelen voor meer uitleg.

Corona-scherm beschermt passagier en chauffeur

In vrijwel alle taxibussen van Taxi Goverde hebben we schermen achter de chauffeur aangebracht. Een voorziening die u beschermt en onze medewerkers. Hieronder vertellen we daar iets meer over.

Waarom hebben onze bussen een hoestscherm?

Zoals bij u waarschijnlijk wel bekend is, verspreidt het coronavirus zich vooral via nies- en hoestdruppeltjes. Een spatscherm houdt deze druppeltjes tegen. En daardoor bent u en onze chauffeur beschermt tijdens de taxirit. Het is vervaardigd van een stevige plexiglas dat speciaal voor al onze voertuigen op maat wordt gemaakt. Bij geval van breuk is er geen versplintering, dus het voldoet aan alle vervoerseisen en veiligheid.

Locatie anti-corona scherm

Het preventiescherm is bevestigd direct achter de stoelrug van de chauffeur. Vast aan de constructie van de bus. Op deze manier is de passagiersstoel direct achter de chauffeur inzetbaar. Wel dient u altijd achter de rood-wit gestreepte lijn op de vloer te blijven, zodat u altijd op juiste afstand van de chauffeur blijft.

Reiniging van het preventiescherm

Na iedere dagdienst van de chauffeur wordt het scherm gereinigd met een niet-aceton-houdende anti-statische kunststofreiniger met glasdoek. Dit vindt meestal plaats in onze hoofdvestiging, maar kan ook door de chauffeur zelf worden gedaan. Alle chauffeurs hebben richtlijnen ontvangen hierover.

Lees ook alle overige corona-maatregelen die we nemen op deze speciale Covid-personenvervoer informatiepagina

Tot ziens in één van onze taxibussen of VIP-bussen.

Team Goverde

Voor uw veiligheid aangepast stoelopstelling

Voor uw veiligheid staat de stoelopstelling in de taxibus op 1,5 meter. Op de vijf zitplaatsen bent u altijd op veilige afstand van medepassagiers.

Neem plaats op de 1-2-3-4-5 stoelen

De ruime taxibus beschikt maar liefst over 5 zitplaatsen. Vooraf weten we dat uw plaatsje beschikbaar is, dus stap rustig in en neem plaats. U bent veilig bij ons in de taxibus.

Volgorde van plaatsnemen

Wilt u zo ver mogelijk de bus inlopen en in volgorde de zitplaatsen vullen. Van achter naar voren. Dit is nodig, omdat u dan niet onnodig dicht langs elkaar hoeft te lopen.

Meer dan 5 passagiers? Dan is onze VIP-bus geschikt

Onze grootste VIPbus voor 19 personen is momenteel geschikt gemaakt voor 6 personen vervoer. Dat is het hoogst haalbare op dit moment in Nederland op het gebied van VIP-vervoer.

Flexibele stoelopstelling rolstoelvriendelijk

Rolstoelvervoer is een apart specialisme. Wij beschikken over een groot aantal moderne rolstoelvoertuigen die ingericht zijn om rolstoelvervoer volgens de Code VVR te verzorgen. Omdat de rolstoelgebruiker over het algemeen een kwetsbare doelgroep is, is het zaak om extra aandacht aan het vervoer van rolstoelgebruikers te besteden.

Onze medewerkers worden extra getraind in het vastzetten van rolstoelen en het rijden met rolstoelen. Tijdens deze training ervaren zij ook zelf hoe het aanvoelt om in een rolstoel vervoerd te worden. Opleiding is belangrijk maar handhaving is minstens zo belangrijk. Daarom blijven wij controles uitvoeren op de uitvoering van het rolstoelvervoer voor onze klanten.

Draagt u wel of niet een mondkapje in onze taxibussen

De basisregels in Nederland zijn: bent u verkouden, koortsing, hoesterig of loopneus ga dan NIET naar buiten. We vertrouwen op uw wijsheid om u daar aan te houden. Wij kunnen en willen niet iedereen persoonlijk controleren.

Bij Taxi Goverde hebben we gekozen voor de 1,5 meter maatregel in combinatie met preventie-schermen rondom onze medewerkers. In feit voldoen we daarmee aan de eisen, en zijn we van mening dat alle passagiers veilig zijn.

Mondkapjes zijn  verplicht

Ondanks dat we er alles aan doen om 1.5meter afstand te houden en spatschermen in onze voertuigen hebben gemonteerd is het per 08-02-2021 verplicht om ten alle tijden een MEDISCH mondmasker te dragen.

Tot ziens in één van onze taxibussen of VIP-bussen.

Team Goverde

Uw chauffeur houdt altijd 1,5 meter afstand

Voor onze medewerkers is de standaard procedures aangepast aan het RIVM Corona afstandsbeleid. Hieronder geven we aan hoe de chauffeur zich bij uw in- en uitstappen EN tijdens de taxirit zal gedragen.

We begrijpen goed dat het wellicht in uw ogen soms omslachtig is. Wij vragen uw begrip dat wij ons aan de landelijke beleidsregels dienen te houden om onze werkzaamheden veilig te kunnen doen. En we wensen u en onze medewerkers een gezonde toekomst, en dus zijn onderstaande handelingen noodzakelijk.

1. De taxibus komt aanrijden

Houd afstand van eventuele medereizigers die op hetzelfde opstappunt verzameld zijn. Geef elkaar de ruimte. Geen haast, u heeft alle tijd.

2. De chauffeur verlaat de taxi

De chauffeur heeft een eigen deur, hierdoor zal hij na stilstand de bus verlaten. Hij/zij zal voorlangs de taxibus u benaderen om de instapdeur voor u te openen. Wilt u svp ruimte voor de chauffeur maken zodat hij met 1,5 meter afstand langs u kan lopen.

3. Uw bagage in de taxibus

Kleine handbagage kunt u mee de bus in nemen. Grotere koffers, kinderwagens of rolstoelen gelieve zelf via de achteringang in de bus te laden. De chauffeur zal in dit geval eerst de achterdeur voor u openen vanaf de buitenzijde. Hij mag u helaas niet helpen. Dit om direct onderling contact te vermijden.

4. Neem plaats op 1-2-3-4-5 stoelen

De taxibus beschikt over 5 zitplaatsen. Vooraf weten we dat uw plaatsje beschikbaar is. Wilt u svp zo ver mogelijk de bus inlopen en in volgorde de zitplaatsen vullen. Van achter naar voren. Dit is nodig, omdat u dan niet onnodig dicht langs elkaar hoeft te lopen.

Lees ook alle overige corona-maatregelen die we nemen op deze speciale Covid-personenvervoer informatiepagina

Tot ziens in één van onze taxibussen of VIP-bussen.

Team Goverde

Betaal contactloos voor u en onze veiligheid

In onze taxi’s heeft u beschikking over een mobiel SumUp pinapparaat. Betaalt u svp bij voorkeur contactloos en dus via pin. Het helpt onze medewerkers enorm. Dank voor het begrip.

Sumup pinapparaat

Het apparaat bevindt zich bij de chauffeur en is draadloos te gebruiken. Vraag uw chauffeur ernaar. Wanneer u contactloos betaalt, legt de chauffeur het mobiele pinapparaat voor u gereed. Waarna u uw betaling kunt doen. Leg daarna het apparaat weer neer.

Desinfectie van het pinapparaat

Onze chauffeurs zorgen ervoor dat na iedere handeling, het pinapparaat wordt gedesinfecteerd.

Flexibele stoelopstelling rolstoelvriendelijk

Natuurlijk bent u van harte welkom met rolstoel in onze taxibussen. Onze rolstoelbussen hebben speciale voorzieningen en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Rolstoelvervoer is een apart specialisme. Wij beschikken over een groot aantal moderne rolstoelvoertuigen die ingericht zijn om rolstoelvervoer volgens de Code VVR te verzorgen. Omdat de rolstoelgebruiker over het algemeen een kwetsbare doelgroep is, is het zaak om extra aandacht aan het vervoer van rolstoelgebruikers te besteden.

Onze medewerkers worden extra getraind in het vastzetten van rolstoelen en het rijden met rolstoelen. Tijdens deze training ervaren zij ook zelf hoe het aanvoelt om in een rolstoel vervoerd te worden. Opleiding is belangrijk maar handhaving is minstens zo belangrijk. Daarom blijven wij controles uitvoeren op de uitvoering van het rolstoelvervoer voor onze klanten.

Mondkapjes op bij het vastzetten van een rolstoel

De chauffeur zal bij het vastzetten van de rolstoel een MEDISCH mondkapje dragen. De rolstoelinzittende is van harte welkom, maar gelieve ook een MEDISCH mondmasker te dragen, zo blijven we samen gezond.

Wij desinfecteren zodat u zo veilig mogelijk reist

Al onze voertuigen zijn voorzien van desinfectiemiddel en doeken. Zo kan de chauffeur na iedere rit, de handvatten, armsteunen, spatscherm, pinapparaat etc uitgebreid ontsmetten. Zo bent u gegarandeerd van een zo veilige mogelijke reis.

Gemeenschappelijke ruimte zo veilig mogelijk maken. Dat doen we samen.

Professionele desinfectie is een bewezen technologie die zorgt dat bacteriën en virussen worden bestreden. We volgen hierin zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM. Openbare (buiten)ruimtes worden niet gedesinfecteerd. Het blijkt dat de kans zeer klein is dat iemand besmet wordt via bijvoorbeeld vloeren, bankjes, speeltoestellen in een speeltuin of relingen op het station. Het is niet nodig om hier desinfectiemiddelen te sproeien. Het voegt niets toe en het kan schadelijk zijn voor mens en milieu. Daarbij kunnen ziekteverwekkers ongevoelig worden voor een desinfectiemiddel als je het vaak gebruikt. Het werkt dan niet meer. Normaal reinigen met water en zeep is voldoende.

Was uw handen voor- en na de taxirit

Het is volgens het RIVM niet nodig om thuis met desinfectiemiddel te gebruiken. Wel raden we u aan om voorafgaand en na uw taxibezoek uw handen te wassen. Het is voldoende om dit met water en een beetje zeep te doen. Het is voldoende om enige ziekteverwekkers te verwijderen.

Kunt u ziek worden van het coronavirus wanneer u oppervlakken aanraakt of vastpakt in onze taxibus

Volgens de RIVM is de kans klein dat u ziek wordt wanneer u in een winkel of bij iemand op bezoek, spullen of oppervlakken aanraakt of vastpakt. Voorkomt simpelweg met uw handen in uw gezicht te komen en was regelmatig uw handen met water en zeep. Dat lijkt voor nu voldoende.

bron: www.rivm.nl/hygiene

We helpen elkaar met de bagage

Kleine handbagage gelieve zoveel mogelijk mee de bus in nemen. Bent u niet in staat om grotere koffers, kinderwagens of rollators de taxibus in te brengen. Dan kunt u deze buiten de taxibus neerzetten, waarna de chauffeur deze in de taxibus plaatst. Bij deze handelingen bewaren we altijd de 1,5 meter afstand en proberen we direct onderling contact te vermijden.

Specificaties van de beschikbare wagens

MERCEDES BENZ VIP-BUS

4 persoonsvervoer in hoog VIP-gehalte
Interieur: bruin leren stoelen in teamopstelling met tafeltjes
Beschikbare kleuren: blauw. Getinte ramen
Ideaal voor: enroute vergaderen, delegaties, catering

Meer details

MERCEDES BENZ SPRINTER

5 personen vervoer in luxe multifunctionele uitvoering
Interieur: stoffen bekleding
Beschikbare kleuren: wit & zwart
Ideaal voor: privé, zieken en zakelijk kleine groepen

Meer details

VIP bus huren 16 personen

MERCEDES BENZ VIP-BUS TOURINGCAR

6 personen vervoer met hoog VIP-gehalte
Interieur: bruin leren stoelen in teamopstelling met tafeltjes
Beschikbare kleuren: blauw, Getinte ramen
Ideaal voor: enroute vergaderen, delegaties, catering

Meer details

Onze taxicentrale is weer 100% operationeel

Onze wagens, chauffeurs en planners staan paraat voor veilig en efficiënt taxivervoer voor 4 – 5 – 6 personen in 1 voertuig. UNIEK IN NEDERLAND Voor consument, scholen, zorg en zakelijk vervoer zijn we iedere dag en nacht inzetbaar. BEL ons: 0168-330050 en stel ons uw vraag

BEL 0168 - 33 00 50
teamlid Jan Goverde

Startpunt voor personenvervoer

Wij zijn specialisten in privé en zakelijk personenvervoer. De coördinatie en planning 100% tot in detail geregeld.

Vraag DIRECT offerte aan >
VIP bus huren 16 personen