Taxi Goverde verzorgt de regie en uitvoering van de Oad taxiservice

U gaat heerlijk op vakantie en hebt een prachtige busreis geboekt bij OAD busreizen. U laat zich enkele dagen rond rijden in een luxe touringcar met chauffeur en gaat vast indrukwekkende herinneringen opbouwen. Dan is het toch wel extra comfortabel wanneer u zorgenloos en op tijd bij uw touringcar arriveert en weer veilig bij uw voordeur wordt afgezet!

Dus wat is slim? Bestel bij uw reis de Oad taxiservice! Deze is boekbaar bij alle busreizen die via het opstappunt in Zeddam vertrekken, in de periode van 1 mei t/m 30 september.

De voordelen van onze OAD TaxiService

  • optionele Oad Taxi Service die u thuis haalt en brengt
  • hierdoor wordt ieder huisadres een opstapplaats
  • uw vakantie begint al bij uw eigen voordeur
  • u hoeft niemand meer te vragen om u weg te brengen en op te halen
  • taxi en bus wachten op elkaar waardoor u niet alleen staat te wachten
  • de chauffeurs verzorgen uw bagage
  • zekerheid dat u bij de correcte opstapplaats staat

Klik hier voor extra uitleg van Oad over deze extra service.

Hoe werkt de Oad taxiservice?

Reserveren: U reserveert de Oad taxiservice direct bij boeking van uw reis. Bij reservering ontvangt u een indicatietijd hoe laat de taxi u ’s ochtends thuis ophaalt. In uw reisbescheiden staat een verwijzing naar een website en een telefoonnummer waar u de exacte vertrektijd kunt opvragen. Indien u de taxiservice reserveert, hoeft u geen busstopplaats op te geven, deze wordt door Oad geselecteerd. Indien u met meerdere personen 1 boeking maakt, kunt u per persoon een verschillend huisadres opgeven. U hoeft dus geen meerdere boekingen te maken. De Oad taxiservice is boekbaar voor alle busreizen die via Zeddam in de periode van 1 mei t/m 30 september. Bij iedere reis waar dit mogelijk is, staat dit ook duidelijk vermeld.

Op de vertrekdag: De taxi haalt u thuis op en de chauffeur zorgt voor uw bagage. Vanaf uw huisadres wordt u naar de, door Oad bepaalde, busstopplaats gebracht. Na aankomst bij de busstopplaats wachten bus en taxi op elkaar en wordt uw bagage aan de Oad chauffeur overgedragen. Hier stapt u over op de Oad servicelijn die u naar de busterminal in Zeddam brengt. Voor de terugreis is de werkwijze, uiteraard in omgekeerde volgorde, hetzelfde.

Wat is de Oad taxiservice?

Met deze service begint én eindigt uw vakantie thuis bij uw voordeur! De taxi brengt u naar de dichtstbijzijnde Oad busstopplaats, waar u overstapt op de bus die u naar het opstappunt in Zeddam brengt. De taxi- en buschauffeur wachten op elkaar en ook voor uw bagage wordt gezorgd. Een comfortabele en veilige manier om uw vakantie te beginnen!

Uw huisadres is uw opstapplaats Met de invoering van de Oad taxiservice heeft Oad het aantal opstapplaatsen uitgebreid naar ruim 7 miljoen! Immers, ieder huisadres kan nu dienen als opstapplaats. Een heerlijk ontspannen begin van uw vakantie want u wordt thuis gehaald én gebracht. Uiteraard verzorgd de chauffeur uw bagage en draagt deze op de busstopplaats over aan onze buschauffeur van de servicelijn.

Wijzigen of annuleren: Tot 14 dagen voor vertrek kunt u de Oad taxiservice nog reserveren, wijzigen of annuleren. Hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht.