BOEK HIER UW TAXIRIT


Welkom bij Goverde

Betrokken & zorgzaam

U stapt bij ons in de taxi. Dan mag u verwachten dat u veilig bent en wij goed voor u zorgen. Uw reservering krijgt onze volledige aandacht. We luisteren, denken mee en schakelen snel. Dat is onze belofte aan u; Jan en Harry.

Betrouwbaar

Sinds 1934 regelen wij personenvervoer, duurzaam, krachtig en betrouwbaar. Onze moderne taxi's zijn up to date en staan in contact met de centrale, zodat uw planning gehaald wordt.

Mensgericht

We worden blij van mensen en zijn oprecht geïnteresseerd in uw verhaal. Dat geeft ons energie en de motivatie om het beste uit onszelf te halen. En u als klant écht verder te brengen.

Altijd beschikbaar

Met ons team planners en vloot van ruim 100 wagens en meer dan 170 chauffeurs staan wij iedere minuut van de dag voor u klaar om u te brengen waarheen u maar wenst.

Lees meer

LAATSTE NIEUWS & PROJECTEN

Wij rijden iedere dag speciale mensen, en mogen meewerken aan mooie projecten en evenementen. Lees hier die ervaringen.

DE TAXIPAS

30% voordeliger reizen met de taxi. EN betaal achteraf. Dat kan met onze taxipas. Wel zo makkelijk.
Bestel m nu hier.

Lees meer

ONZE
DIENSTEN

Taxi Goverde is specialist in personenvervoer en van alle markten thuis. Wij zijn sterk in persoonlijk taxivervoer maar bieden u ook vervoersoplossingen als het gaat om 19 personen en meer. Ons team planners en adviseurs helpt al jaren, iedere dag, vele mensen van A naar B en weten zeer goed wat daarbij komt kijken.

Wij ontzorgen u bij uw mobiliteitsvraag. Vraag ons vrijblijvend om ons advies en we vertellen u graag meer over het brede scala aan mogelijkheden dat we u kunnen bieden.

Onze voertuigen

Wij zijn één van de grootste taxicentrales in het westen van Noord-Brabant, waardoor u verzekerd bent van altijd het juist vervoer. Van 1-persoon tot 19-persoonsgroep, in een comfortabele personenwagen of luxe VIP-bus.

Kunnen wij u helpen?

Mis niets