Ben jij een echte regelaar die secuur, creatief en oplossingsgericht is? Kun je goed met mensen overweg en vind je het leuk om ook op hectische momenten snel en efficiënt te handelen? Dan past een baan als Planner bij jou!

Taxi Goverde behoort met een wagenpark van ruim 100 voertuigen tot één van de grotere personenvervoerders in het westen van Noord Brabant. Wij zijn actief in alle vormen van kleinschalig personenvervoer tot 26 personen, van rolstoeltaxi tot VIP-touringcars. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het vervoer van mensen met een mobiliteitsbeperking. Ons primaire werkgebied is het westen van Noord Brabant maar we realiseren ook veel ritten met een nationaal karakter. De afdeling planning is de spil van het bedrijf en verantwoordelijk voor de juiste inzet van mens en materieel zodat onze klanten binnen de gestelde spelregels en naar tevredenheid worden vervoerd. Dit gebeurt 7 dagen per week, 24 uur per dag.

De medewerker planning is samen met zijn/haar directe collega’s van de afdeling planning verantwoordelijk voor het gehele proces rondom het op een zo efficiënt mogelijke manier inzetten van mens en materieel om alle bestelde ritten op een juiste manier en op uur en tijd te kunnen realiseren. Hierbij geef je direct leiding aan alle chauffeurs.

Wat ga je doen:

Als je 15 minuten voor je dienst aankomt op je werkplek zorg je er eerst voor dat je je systeem opstart en alle voor die dag belangrijke planagenda’s, sites en mailboxen geopend en binnen handbereik hebt. Je verdiept je vervolgens in de ritplanning die voor je ligt en overlegt met je collega’s of er nog belangrijke zaken zijn waar je in de loop van je dienst rekening mee moet houden. Tijdens je dienst handel jij heel wat telefoontjes af. Ook communicatie via e-mail is jou niet vreemd en is het dus zaak dat, en zeker als je alleen aan het werk bent, ook de binnenkomende mail checkt en behandelt. Je spreekt tijdens je dienst zowel met klanten / passagiers die een taxi bestellen als ook met de taxichauffeurs om ze van de juiste informatie te voorzien. Uiteraard doe je dit altijd op een behulpzame en vriendelijke manier. Hoewel jij altijd 2 stappen vooruit denkt door de chauffeurs hun ritten en pauzes toe te wijzen, pas jij ook last-minute ritten in. Samen met je collega’s realiseer jij een optimale bezetting van mens en materieel en durft hierin ook risico’s te nemen zodat er geen onnodige uren of kilometers worden gemaakt. Tijdens je dienst controleer je of de chauffeurs optimaal presteren en waar nodig geef je ze positieve feedback en stuur je bij. Dit alles om de omloopsnelheid van de ritten te vergroten en de lege kilometers en onbeladen tijd te verlagen. Je vindt het een uitdaging om bij verre brengritten ook een beladen retourrit te scoren via veilingsites of contact met collega-taxibedrijven. Aan het einde van je dienst overzie je de nog niet uitgegeven rittenbak volledig en zorg je ervoor dat je collegaplanner zonder problemen aan zijn/haar dienst kan beginnen door een heldere overdracht.

Van een planner wordt verwacht:

 • Je woont in de regio van Zevenbergen en bent in bezit van eigen vervoer (maximaal 20 km.)
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau
 • Je bent tenminste voor 24 uur per week beschikbaar
 • Je bent stressbestendig
 • Je bent zelfstandig en verantwoordelijk
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent flexibel inzetbaar en wisselende diensten zijn geen probleem
 • Je hebt ervaring en affiniteit met het werken met geautomatiseerde systemen
 • Je hebt affiniteit met logistiek / personenvervoer. Ervaring is een pré
 • Je hebt een goede basis topografische kennis van Nederland
 • Klantvriendelijk, geduldig, behulpzaam, representatief, oplossingsgericht en geordend
 • Als je in het bezit bent van een taxipas of Touringcarrijbewijs is dat een pré

 Wat bieden we je:

Wij bieden een plezierige werkomgeving die volop in beweging is en daarmee voor de nodige uitdagingen kan zorgen. De sfeer bij ons is collegiaal en informeel. Wij zijn een succesvol familiebedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Taxi Goverde hanteert de CAO Taxi, waardoor je salaris marktconform is en afhankelijk van je opleiding en ervaring wordt vastgesteld.

Waarom zou ik bij Taxi Goverde willen werken?

Je maakt dan deel uit van een stevig familiebedrijf met een zeer goede reputatie waarbij dagelijks 200 deskundige en enthousiaste collega’s zich inzetten om onze klanten van de beste vervoersservice te voorzien. Daarnaast:

– Je gaat werken bij een solide organisatie met een gezond klantenbestand.
– We bieden, ondanks onze stropdas (voor de heren) en ons nette-kledingbeleid voor de dames, intern een informele werksfeer; onze deuren staan altijd open.
– We investeren in opleidingen voor medewerkers. Denk aan diverse vakinhoudelijke cursussen om op peil te blijven of bijvoorbeeld het behalen van het rijbewijs D.
– We investeren in goed, representatief en modern materieel en onderhoud van het wagenpark.
– We staan bekend als een kwaliteitsbedrijf en staan goed aangeschreven. Daar wil je natuurlijk deel van uitmaken.
– We zijn innovatief. Geen dag is hetzelfde.
– De werkomgeving is plezierig en biedt voldoende ruimte om jezelf te zijn.
– Je krijgt 20% korting op eigen taxiritten.
– Je krijgt 10% korting op onderhoud van je privéauto in onze eigen full service werkplaats.
– We hebben een actieve personeelsvereniging die tal van leuk activiteiten organiseert.

 

Hoe kan ik solliciteren?

Dit kan direct door een reactie in te sturen via het “sollicitatieformulier”.
Je kunt natuurlijk ook je motivatie en CV sturen naar Paul van Loon & Merle van Ravestein / personeelszaken@taxigoverde.nl