Wij zijn specialist in personenvervoer van én naar evenementen van uzelf of derden. Bekijk op onze projectenpagina en referenties hoe wij dit voor andere bedrijven en particulieren al jaren verzorgen. Naast onze professionaliteit, punctuele uitvoering kunnen we ook putten uit een groot eigen wagenpark. Voor landelijke dekking, unieke voertuigen of extra grote aantallen werken we al jaren samen met vaste partners. De totale regie en coördinatie houden wij wel voor u in de hand. Dus ongeacht hoe klein of groot uw event… wij zorgen dat uw gasten onbezorgd van huis naar event en weer terug worden gebracht.

Zakelijke events waarbij totale regie en coördinatie voor u wordt geregeld

Iets te vieren? Of heeft u een groots nationaal of internationaal event waarbij u een groot aantal VIP’s, gasten, sprekers of bezoekers verwacht? Voor ons team van professionele planners is dit dagelijks werk en zij vergeten geen detail. En weten combinaties te maken, kennen de reistijden en zorgen dat uw gasten niets merken van de hectiek om een event heen.

Kijkt u even op onze pagina projecten. Enkele voorbeelden zijn: Shell, Vopak en NK zwemmen.

Vervoer vrijgezellenfeest of sweet sixteen

Het vervoer voor een vrijgezellenfeest of een sweet sixteen verjaardagsfeest mag een unieke ervaring zijn toch? Wij zoeken voor u de ideale speciale wagen voor uw feest. Enne, voor ons is niets te gek, vraag het ons en wij regelen het.

Vervoer naar uw concert, strandfeest, stadionconcert of openlucht evenement

Uw uitje begint al onderweg naar het evenement toe. Wij zorgen voor gepaste muziek én de best passende wagen. Wordt het een limousine? Of toch onze mooie VIP-bus, al tot 16 personen! En ook voor minder validen hebben we prachtige bussen waarbij rolstoelvervoer mogelijk is.

Trouw vervoer

Ons paradepaardje. Want wij zijn toch altijd een beetje vereerd om een klein beetje onderdeel te mogen zijn van deze intense dag. Met gepaste trots etaleren wij onze trouwauto’s. We hebben keuze uit sportieve, klassieke en moderne trouwauto’s. Voor uw daggasten beschikken wij over diverse oldtimerbussen en moderne stretched limousines. Informeer naar onze gunstige tarieven. Wij luisteren graag en goed naar uw wensen. Wij bieden de beste vervoersoplossing en de mooiste trouwauto op uw trouwdag.

3 Voorbeelden van evenementenvervoer