Bijzonder voertuigen; van luxe limo tot opvallende oldtimer

Ook voor het huren van zeer bijzondere voertuigen kunt u bij ons terecht. Want naast dat we professionele taxiservice leveren hebben we een wagenpark met luxe en opvallende auto’s. Voor die speciale momenten. Van oldtimers tot super-de-luxe limousines. Met of zonder catering. Met prive-chauffeur zodat u optimaal geniet van uw autorit. Ook voor groepen van 9 tot 54 personen hebben we diverse leuke mogelijkheden.

Binnen Taxi Goverde is er een aparte afdeling Dutch Limousine Service die uw speciale maatwerk aanvraag graag tot in de puntjes verzorgt. De bijzondere voertuigen zijn inzetbaar voor:

  • zakelijk extra presence geven aan uw daggasten
  • trouwvervoer met ruime keuze voertuigen binnen uw trouwthema of trouwkleuren
  • evenementvervoer met extra luxe en uitstraling
  • jubilaris extra verrassen

Limo.nl, uw adres voor die aparte autorit

Bekijk op Limo.nl het complete assortiment verhuur van limousines, oldtimers, VIP-bussen. Dutch Limousine Service is hét adres voor speciaal wagenverhuur in heel Nederland.

En staat het voertuig dat u graag wenst niet op onze site? Bel ons even. Wij kunnen het vast voor u regelen. Dutch Limousine Service heeft een enorm bestand met daarin vrijwel alle auto´s van Nederland. Laat uw voorkeur weten en wij zoeken naar een passende oplossing.

Een avondje uit met een limousine of VIP bus? Een jubilaris verrassen? Een unieke trouwauto voor je trouwdag? Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Ook kunt u bij ons terecht voor speciaal vervoer en projectvervoer. Heeft u meerdere daggasten te vervoeren, ook dan hebben wij passende oplossingen.

Bij Taxi Goverde kunt u per direct bijzondere voertuigen reserveren:

  • Lincoln limousine huren, prachtig voor trouwerij, gala of speciale zakelijke gasten
  • New York Checker, een echte originele Yellow Cab
  • Opel Blitz touringcar uit 1954, een van de eerste touringcars. Ideaal voor uw trouwgezelschap.