Wij zorgen voor uw zorg

Wij snappen heel goed dat een behandeling in ziekenhuis of bezoek aan een specialist emotionele spanning met zich mee brengt. Dan is het toch fijn dat u thuis wordt opgehaald en voor de deur van de kliniek wordt afgezet? De andere zorgen kunnen we niet wegnemen, maar uw vervoer heen en terug regelen onze collega’s van zorgvervoer.

Wij regelen ook de administratieve afhandeling met uw verzekering of tussenpersoon en behalve de eigen bijdrage heeft u verder geen kosten. En dus iets minder gedoe.

Al jarenlang werken we samen met collega Taxi de Groen uit Roosendaal vanuit een samenwerkingsvorm Combikracht. Samen hebben we een groot bereik in de regio West-Brabant en betere bezetting van wagens en chauffeurs. Dan hoeft u niet lang te wachten. Fijn toch.

Voordelen van ons zorgvervoer:
 • Op tijd bij uw afspraak (wij houden rekening met drukte op de weg)
 • Na de behandeling zo snel mogelijk weer thuis
 • Wij regelen administratieve afhandeling
 • U regelt alleen eerst de vervoersmachtiging. Wij doen de rest.
 • Wij zijn TX-gecertificeerd, vertrouwde service
 • Ook rolstoelvervoer is mogelijk

Zorgvervoer moet goed geregeld zijn.

Taxi Goverde neemt u die zorg graag uit handen. Wij organiseren vervoer voor alle verzekeraars.
Bent u CZ, Delta lloyd, of Ohra verzekerd dan kunt u direct bellen met nummer: 0900-9291

In 3 stapjes bent u op weg

Stap 1: zorg dat uw declaratie is geregeld.

Wilt u gebruik maken van ons taxivervoer? Vraag dan bij uw zorgverzekeraar of behandelend arts een vervoersmachtiging aan. Uiteraard kunt u ook direct bij ons terecht voor zorgvervoer. Wij sturen u dan achteraf een factuur die u, afhankelijk van uw verzekeraar, kunt declareren.

Attentie: Voor vergoeding van de kosten van zittend of liggend ziekenvervoer heeft u vooraf altijd toestemming nodig van uw verzekering. Om toestemming te vragen, gebruikt u het Aanvraagformulier ziekenvervoer. Voor het aanvragen van een vervoersmachtiging dient u het aanvraagformulier ziekenvervoer in te vullen. Hierin dient u zelf een aantal gegevens in te vullen en een gedeelte dient door uw arts ingevuld te worden. U kunt dit vervolgens opsturen naar uw verzekering. Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd, dan ontvangt u van hen een vervoersmachtiging. Zodra u deze vervoersmachtiging binnen heeft, kunt u contact opnemen met onze medewerkers om de rit te reserveren. Het is wel belangrijk dat wij een kopie van de vervoersmachtiging in ons bezit hebben. Op deze manier kunnen wij uw rit rechtstreeks bij uw verzekering declareren, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Stap 2: Meld uw taxirit aan bij onze centrale

U kunt het beste minimaal één dag van te voren (24 uur) uw taxi bestellen. U kunt zowel de heen- als de retourrit direct bij ons boeken. Mocht u nog niet weten hoe laat u terug gaat, kunt u hiervoor ook later contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen met onze centrale. U wordt dan binnen 30 minuten opgehaald.

Stap 3: zo is uw zorgvervoer geregeld

 • De kans is groot dat u wordt gecombineerd met andere gebruikers van ons vervoer. Hierdoor kan uw reis 25 % langer duren met een maximum van een half uur. Wij vragen u hier rekening mee te houden. Onze centrale kan u hierin adviseren.
 • U wordt op de heenrit op het afgesproken tijdstip met een marge van 15 minuten eerder of later opgehaald.
 • In het voertuig geldt een algeheel rookverbod.
 • U mag van uw chauffeur hulp en ondersteuning verwachten.
 • Voor de terugrit is het van belang dat u op tijd op de afgesproken plaatsaanwezig bent.