Taxi Goverde brengt u graag naar het vliegveld.  Door onze jarenlange ervaring weten wij goed de weg naar, op en van de luchthavens. Het vervoer naar en van de door u gewenste luchthaven kunnen wij uitvoeren voor nagenoeg alle groepsgroottes en met alle type voertuigen.

Het grootste voordeel van luchthavenvervoer door Taxi Goverde is dat wij niet combineren. U reist dan ook altijd direct naar en van de luchthaven. Hierbij hanteren wij geen belemmerende spelregels.

Voor het ophalen op luchthaven Schiphol maken wij gebruik van de STA-Balie. Deze voor u kosteloze service is de ideale manier om de passagier en onze chauffeur elkaar te laten vinden. Een uitleg over deze procedure staat hieronder weergegeven.

 

Procedure STA balie

Zodra u de bagage in ontvangst hebt genomen begeeft u zich direct naar de STA balie.

Heeft u alleen handbagage? Dan kunt u direct vanuit de aankomsthal naar de STA balie gaan. Bij de STA balie aangekomen meldt u zich daar direct.

Onze chauffeur bevindt zich op dat moment in de chauffeurs wachtruimte van de STA balie.

Wanneer u zich heeft gemeld, krijgt de chauffeur ook dit bericht. Vanaf de wachtruimte tot de STA-balie heeft de chauffeur maximaal 10 minuten rijtijd nodig.De chauffeur meldt zich eveneens bij de STA balie, uw naam wordt dan omgeroepen, de balie medewerk(st)er verwijst u vervolgens naar de chauffeur. Het is dus noodzakelijk dat u na uw melding in de wachtruimte bij de STA balie blijft.

Bij calamiteiten kunt u altijd contact opnemen met Taxi Goverde op: +31(0)168-330050.

 

Waar u ook vertrekt wij halen u graag op, denk aan:

Bavel, Bosschenhoofd, Breda, Dinteloord, Etten Leur, Fijnaart, Galder, Heijningen, Hoeven, Hooge Zwaluwe, Klundert, Kruisland, Lage Zwaluwe, Langeweg, Made, Moerdijk, Molenschot, Noordhoek, Oosterhout, Oud Gastel, Oudemolen, Oudenbosch, Prinsenbeek, Rijsbergen, Stampersgat, Standdaarbuiten, Terheijden, Teteringen, Ulvenhout, Wagenberg, Willemstad, Zegge, Zevenbergen, Zevenberschenhoek.