Onze belofte aan klanten: wij brengen u verder

Wij werken dagelijks op vaste basis voor een diversiteit aan gerenommeerde bedrijven. Onze belofte aan u en aan onze vaste klanten willen wij iedere dag waarmaken. Van personenvervoer, maatwerk oplossingen tot regisseren en planning van personenvervoer, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. Samen met ons komt u verder. U bent welkom op ons hoofdkantoor in Zevenbergen. En natuurlijk laten we graag onze klanten hun ervaringen met u delen.

 • Pieter Couwenbergh

  Pieter Couwenbergh

  Surplus

  Goverde en Surplus kennen een jarenlange samenwerking. Niet enkel op het gebied van personenvervoer maar ook in het kader van gekoeld maaltijdentransport. Menu Surplus is de naam van de centrale keuken van Surplus van waaruit jaarlijks zo’n 350.000 maaltijden verdeeld worden over afnemers in West-Brabant. Vanuit Goverde worden wekelijks chauffeursdiensten geleverd om continuïteit te kunnen borgen bij ziekte of verlof van medewerkers in eigen dienst.

 • Evelien Roelands

  Evelien Roelands

  Gemeente Moerdijk

  De gemeente Moerdijk heeft meerdere malen Taxi Goverde ingezet om diensten te verlenen. Het is een erg flexibel bedrijf die graag meedenkt in de mogelijkheden. Hiernaast is de communicatie en samenwerking erg prettig. We hopen in de toekomst nog vaker samen te werken met Taxi Goverde.

 • Donald Hoogeweg

  Donald Hoogeweg

  Driving-Force België

  Als aanbieder van minibus services voor de Belgische markt hebben wij regelmatig behoefte aan extra capaciteit. Door de jaren heen is de Goverde Groep een betrouwbare partner gebleken. Een intense samenwerking die per project nog steeds beter wordt. Omdat we niet gauw tevreden zijn en vinden dat alleen op tijd zijn niet goed genoeg is. Samen succesvol door samenwerking. Dat is de basis van ons partnerschap.

 • Elize Weijtens

  Elize Weijtens

  Coördinator Samen Op Reis

  Al jaren werken wij samen met Taxi Goverde voor het vervoer van onze groepen – mensen met een verstandelijke beperking – die Samen Op Reis gaan. Prima geregeld; fijne chauffeurs met begrip voor onze doelgroep, áltijd op tijd aanwezig… kortom: wij zijn heel tevreden en blij met Taxi Goverde.

 • Edwin Leuris

  Edwin Leuris

  Directeur ABC-Specials BV

  Sinds enkele jaren zijn wij tevreden klant bij Taxi Goverde voor VIP-Vervoer met VIP-Busjes en Limousines. Omdat wijzelf alleen beschikken over grote VIP-Bussen vanaf 16 personen huren wij met regelmaat VIP-taxi- en VIP-Midibusjes in. Op deze manier bieden wij onze klanten een volledig aanbod VIP-vervoer. Omdat dit nu al jaren naar tevredenheid verloopt kan de samenwerking wat ons betreft nog jaren duren. Voor ons is Taxi Goverde dan ook een betrouwbare partner; stabiel, kwalitatief met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 • Marco Valk

  Marco Valk

  CCoSolo events/DMC/entertainment/locaties

  Taxi Goverde is zoveel meer dan alleen een taxi bedrijf. Voor Co Solo wordt al vele jaren het totale vervoer van onze gasten verzorgd. Daadwerkelijke flexibiliteit en een perfecte dienstverlening zijn de twee uitblinkende onderdelen van de samenwerking. In onze branche zorgen beiden voor het onderscheidende vermogen tijdens een evenement. Het maakt daarbij niet uit of het één taxi betreft of het gecoördineerde vervoer van duizenden gasten. Altijd blinkt Goverde uit. Een echte aanrader voor iedereen die geen zorgen wil hebben over het vervoer.

Laat ons weten waar wij u bij kunnen helpen.

Heeft u met regelmaat personenvervoer nodig? Vraag naar onze vaste-klanten-tarieven. We zijn iedere dag bereikbaar en geven u graag persoonlijk tips en advies. BEL 0168-33 00 50. Of vul onderstaand  contactformulier in.

BEL 0168 - 33 00 50
teamlid Jan Goverde

Kunnen wij u helpen?

  Projecten

  Mis niets