Ja, er zijn openstaande vacatures:

Vacature medewerker personeelszaken bij Taxi Goverde B.V.

Als je op zoek bent naar een uitdagende baan waarbij je ook echt impact kunt maken op onze operationele prestaties en tegelijkertijd onze medewerkers tevreden kunt houden dan past de functie medewerker personeelszaken bij jou. Ben jij iemand die goed met mensen overweg kan, zelfstandig is, initiatief neemt, proactief en nauwkeurig is? Lees dan snel verder!

20 – 25 uur.

Vacature medewerker roostermaker /personeelszaken bij Taxi Goverde B.V.

Als je op zoek bent naar een uitdagende baan waarbij je ook echt impact kunt maken op onze operationele prestaties en tegelijkertijd onze planners & medewerkers en daarmee onze klanten tevreden kunt houden dan past de functie medewerker roostermaker / personeelszaken bij jou. Ben jij iemand die goed met mensen overweg kan, zelfstandig is, initiatief neemt, proactief en nauwkeurig is? Lees dan snel verder!

38 uur (5 daagse werkweek)

Vacature taxi- / taxibuschauffeur weekend (studenten / afroep / MUP)

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten / afroepkrachten die in het weekend of schoolvakanties inzetbaar zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om op oproepbasis in de avonden extra te werken. LET OP: interessante beloning!

0 – ? uur.

Vacature taxi- / taxibuschauffeur ploegendienst

Wij zijn op zoek naar collega’s die onze dag- en avondploegen komen versterken. Afwisselend in roostervorm rijdt u dan dag- en avonddiensten.

32 uur.

Vacature (eerste) automonteur

Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een automonteur, bent u woonachtig in een straal van 20km rondom Zevenbergen? Klik dan verder.

32 – 40 uur.

Waarom werken bij Taxi Goverde?

Goed startsalaris

Het woord salaris is afkomstig van het woord Salarium. (sal = zout). Vroeger werd men in zout (zoutrantsoen) uitbetaald. Dit was een waardevol mineraal toen der tijd. Het is maar dat je het weet :-). Wij betalen je natuurlijk netjes uit in euro's conform de CAO Taxi.

200 fijne collega's

Taxi Goverde is al sinds jaar en dag een echt familiebedrijf, ondanks dat Taxi Goverde inmiddels 200 werknemers telt is de sfeer informeel. Ook kent Taxi Goverde een actieve personeelsvereniging met elk jaar diverse uitjes.

Kantoor voor de deur

Bent u woonachtig in de regio West-Brabant? Grote kans dat u niet elke dag naar Zevenbergen hoeft te komen om uw dienst aan te vangen. Een soort auto van de zaak :-).Wel zo makkelijk.

Wij betalen uw chauffeurskaart

Bent u nog niet in het bezit van een chauffeursdiploma en/of chauffeurs kaart dan betalen wij de opleiding voor je! We vragen je wel om zelf energie en tijd te investeren. Vraag naar de voorwarden.

Voordelen van werken bij Taxi Goverde

Personeelskorting op vervoer

Je ontvangt 20% personeelskorting op taxiritten! Een mooie bijkomstigheid.

Eigen wasplaats

Je bent zuinig op je eigen privé auto dus gaat u elke weekend naar de carwash?! Bij ons kunt je na je diensttijd je auto wassen op de wasplaats. Dit moet je natuurlijk wel zelf doen :-).

Korting op onderhoud

Auto rijden is een dure hobby, maar wel erg leuk! Als je het onderhoud aan je eigen auto bij Garagebedrijf Goverde laat uitvoeren krijg je altijd 10% korting op de totale kosten!