Ja, er zijn openstaande vacatures:

Vacature taxi- / taxibuschauffeur spitsen

Wij zijn op zoek naar collega’s die ons team komen versterken op de 2 drukste maar leukste momenten van de dag. Namelijk ‘s ochtends van 07:30 tot 10:30 en ‘s middags van 14:30 tot 17:30.

15 – 25 uur.

Vacature taxibuschauffeur groepsvervoer (school of instelling)

Wij zijn op zoek naar een fanatieke collega die zowel ‘s ochtends als ‘s middags leerlingen / cliënten naar hun bestemming wil brengen. Dankbaar mensenwerk!

10 – 20 uur.

Vacature taxi- / taxibuschauffeur weekend (studenten / afroep / MUP)

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten / afroepkrachten die in het weekend of schoolvakanties inzetbaar zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om op oproepbasis in de avonden extra te werken. LET OP: interessante beloning!

0 – ? uur.

Vacature taxi- / taxibuschauffeur ploegendienst

Wij zijn op zoek naar collega’s die onze dag- en avondploegen komen versterken. Afwisselend in roostervorm rijdt u dan dag- en avonddiensten.

20- 30 uur.

Vacature taxibus begeleiding

Wij zijn op zoek naar collega’s die het geweldig vinden om cliënten te begeleiden van deur tot deur. Bent u woonachtig in of in de directe omgeving van Roosendaal of Breda? klik dan verder

10 – 20 uur.

Vacature (eerste) automonteur

Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een automonteur, bent u woonachtig in een straal van 20km rondom Zevenbergen? Klik dan verder.

32 – 40 uur.

Waarom werken bij Taxi Goverde?

Goed startsalaris

Het woord salaris is afkomstig van het woord Salarium. (sal = zout). Vroeger werd men in zout (zoutrantsoen) uitbetaald. Dit was een waardevol mineraal toen der tijd. Het is maar dat je het weet :-). Wij betalen je natuurlijk netjes uit in euro's conform de CAO Taxi.

200 fijne collega's

Taxi Goverde is al sinds jaar en dag een echt familiebedrijf, ondanks dat Taxi Goverde inmiddels 200 werknemers telt is de sfeer informeel. Ook kent Taxi Goverde een actieve personeelsvereniging met elk jaar diverse uitjes.

Kantoor voor de deur

Bent u woonachtig in de regio West-Brabant? Grote kans dat u niet elke dag naar Zevenbergen hoeft te komen om uw dienst aan te vangen. Een soort auto van de zaak :-).Wel zo makkelijk.

Wij betalen uw chauffeurskaart

Bent u nog niet in het bezit van een chauffeursdiploma en/of chauffeurs kaart dan betalen wij de opleiding voor je! We vragen je wel om zelf energie en tijd te investeren. Vraag naar de voorwarden.

Voordelen van werken bij Taxi Goverde

Personeelskorting op vervoer

Je ontvangt 20% personeelskorting op taxiritten! Een mooie bijkomstigheid.

Eigen wasplaats

Je bent zuinig op je eigen privé auto dus gaat u elke weekend naar de carwash?! Bij ons kunt je na je diensttijd je auto wassen op de wasplaats. Dit moet je natuurlijk wel zelf doen :-).

Korting op onderhoud

Auto rijden is een dure hobby, maar wel erg leuk! Als je het onderhoud aan je eigen auto bij Garagebedrijf Goverde laat uitvoeren krijg je altijd 10% korting op de totale kosten!