Ja, er zijn openstaande vacatures:

Vacature taxi- / taxibuschauffeur SPITSTIJDEN

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde chauffeurs die juist in de spitstijden een aantal uren inzetbaar zijn. Denk hierbij van 07:30 tot ongeveer 10:30 en dan in de middag weer van 14:30 tot ongeveer 17:00. Uiteraard is het ook mogelijk om op oproepbasis in it rooster te werken! Allen een ochtend of alleen een middag is ook bespreekbaar. We zouden het wel fijn vinden als je tenminste 2 dagen beschikbaar bent.

0 – ? uur.

Vacature taxi- / taxibuschauffeur weekend (studenten / afroep / MUP)

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten / afroepkrachten die in het weekend of schoolvakanties inzetbaar zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om op oproepbasis in de avonden extra te werken. LET OP: uurloon €16,26

0 – ? uur.

Vacature taxi- / taxibuschauffeur GROEPSVERVOER 

Word jij blij van autorijden en werk je graag met kinderen of cliënten van zorginstellingen dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij Taxi Goverde kun je hier je beroep van maken. Voor het vervoeren van deze doelgroep  zoeken wij  taxibuschauffeurs groepsvervoer.

0 – 20 uur.

Vacature (eerste) automonteur

Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een automonteur, bent u woonachtig in een straal van 20km rondom Zevenbergen? Klik dan verder.

32 – 40 uur.

Waarom werken bij Taxi Goverde?

Goed startsalaris

Het woord salaris is afkomstig van het woord Salarium. (sal = zout). Vroeger werd men in zout (zoutrantsoen) uitbetaald. Dit was een waardevol mineraal toen der tijd. Het is maar dat je het weet :-). Wij betalen je natuurlijk netjes uit in euro's conform de CAO Taxi.

200 fijne collega's

Taxi Goverde is al sinds jaar en dag een echt familiebedrijf, ondanks dat Taxi Goverde inmiddels 200 werknemers telt is de sfeer informeel. Ook kent Taxi Goverde een actieve personeelsvereniging met elk jaar diverse uitjes.

Kantoor voor de deur

Bent u woonachtig in de regio West-Brabant? Grote kans dat u niet elke dag naar Zevenbergen hoeft te komen om uw dienst aan te vangen. Een soort auto van de zaak :-).Wel zo makkelijk.

Wij betalen uw chauffeurskaart

Bent u nog niet in het bezit van een chauffeursdiploma en/of chauffeurs kaart dan betalen wij de opleiding voor je! We vragen je wel om zelf energie en tijd te investeren. Vraag naar de voorwarden.

Voordelen van werken bij Taxi Goverde

Personeelskorting op vervoer

Je ontvangt 20% personeelskorting op taxiritten! Een mooie bijkomstigheid.

Eigen wasplaats

Je bent zuinig op je eigen privé auto dus gaat u elke weekend naar de carwash?! Bij ons kunt je na je diensttijd je auto wassen op de wasplaats. Dit moet je natuurlijk wel zelf doen :-).

Korting op onderhoud

Auto rijden is een dure hobby, maar wel erg leuk! Als je het onderhoud aan je eigen auto bij Garagebedrijf Goverde laat uitvoeren krijg je altijd 10% korting op de totale kosten!