Vacature Eerste Automonteur

Vacature Eerste Automonteur,

‘’Krijg jij energie bij het uitvoeren van de meest diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de meest verschillende soorten personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en campers? Zou jij als monteur graag in de gezelligste, en meest service- en klantgerichte garage van Zevenbergen en omstreken willen werken? Lees dan snel verder!’’

 

Wat je gaat doen als Eerste Automonteur

Als eerste automonteur werk je in het team van monteurs bij Garagebedrijf Goverde. Je pleegt onderhoud en repareert alle merken personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en campers. Juist de diversiteit aan werkzaamheden en voertuigen spreekt jou aan!

Een greep uit je takenpakket

 • -Het uitvoeren van alle reparatiewerkzaamheden omtrent personen- lichte bedrijfsvoertuigen campers en ons eigen taxi-wagenpark.
 • -Het verhelpen van diverse storingen.
 • -Het uitvoeren van een Apk-keuring & Onderhoud van A tot Z.

 

Over jou

Jij bent op zoek naar een rol als Eerste Automonteur waarbij je met diverse automerken de meest uiteenlopende werkzaamheden mag uitvoeren. Je hebt dan ook relevante werkervaring als Eerste Automonteur. Verder heb je een proactieve houding, werk je netjes en geordend, en stel je de kwaliteit van Garagebedrijf Goverde hoog in het vaandel.

: Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

 • -Je bent bij voorkeur gecertificeerd APK-keurmeester.
 • -Je woont in een straal van ongeveer 20 kilometer rondom Zevenbergen.
 • -Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van autotechnicus.
 • -Niet bang voor de techniek van de toekomst.
 • -Je kunt zelfstandig sleutelen en diagnose stellen.

 

Wat hebben wij te bieden?

Allereerst, we bieden een supergezellig en divers team van collega’s met zeer verschillende leeftijden. We hebben een mooie werkplaats met moderne apparatuur, waardoor jij je werkzaamheden als monteur zo goed mogelijk uit kunt voeren. Verder bieden wij:

 • -Een salaris conform de cao BOVAG, op basis van jouw kennis en werkervaring.
 • -Je eigen gereedschapskist, wel zo fijn!
 • -Grote flexibiliteit met betrekking tot het aanvragen van vrije dagen.
 • -24 vakantiedagen per kalenderjaar, met de mogelijkheid tot 12 ATV-dagen.
 • -Een erg fijne groep collega’s, Waar we op vrijdag met zijn alle gezellig de week afsluiten onder het genot van een kleine borrel.

 

Over Garagebedrijf Goverde

Garagebedrijf Goverde is een gerenommeerd familiebedrijf, waar alles draait om de mobiliteit van de automobilist van nu. Onze roots gaan terug naar 1938. Opgericht als taxionderneming waar de eigen voertuigen gerepareerd werden, en later uitgegroeid tot een professioneel garagebedrijf, aangedreven door een enthousiast team met passie voor auto’s, techniek, kwaliteit en service. Ons team van ervaren specialisten heeft het beste voor met de auto’s van onze klanten. Wij stellen kwaliteit voorop, en dit geldt natuurlijk ook voor onze apparatuur, service en expertise.

 

Naast het onderhouden en repareren van auto’s, lichte bedrijfsauto’s en campers, zorgen wij ook voor het wagenpark van Taxi Goverde. Een wagenpark bestaande uit een groot aantal Mercedes-Benz Sprinters, E-klasse’s, maar bijvoorbeeld ook een Chrysler 300C Limousine en een diversiteit aan oldtimers.

Hoe kan ik solliciteren?

Dit kan direct door een reactie in te sturen via het “sollicitatieformulier”.
Je kunt natuurlijk ook je motivatie en CV sturen naar Steven Goverde / receptie@garagebedrijfgoverde.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Harry of Steven Goverde, via 0168 – 329 781 of via 06-81657302.

Of kom gerust vrijblijvend langs. De koffie staat klaar!

Wij bieden je tevens graag een of een aantal betaalde proefdagen aan!