Vacature taxichauffeur spitsen

Word jij blij van autorijden en werk je graag met mensen dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij Taxi Goverde kun je hier je beroep van maken. Voor het vervoeren van onze klanten zoeken wij taxi- / taxibuschauffeurs. Voor onze spitschauffeurs liggen de diensttijden binnen de spitsmomenten. Tussendoor ben je dus gewoon thuis en heb je tijd voor andere dingen. Om je een idee te geven; de werktijden liggen in de ochtend normaal gesproken tussen 07:30 uur en 10:30 uur en in de middag tussen 14:30 uur en 17:30 uur . Mocht je al beschikken over een chauffeurskaart is dat een pré, maar zeker niet noodzakelijk. We leiden je graag op.

Aantal uren: +/- 15-25 uur

Wat zijn jouw kenmerken:

– Je bent die enthousiaste, sociale collega die ons team op de drukste momenten van de dag wil komen versterken.
– Je krijgt energie van mensenwerk en vindt het leuk om samen met onze klanten wat van Nederland te ontdekken.
– Je beschikt uiteraard over een rijbewijs B.
– Misschien ben je al in het bezit van een volledige, of beperkte chauffeurskaart taxi, zo niet ben je in ieder geval bereid deze te gaan halen.
– Je kent de weg in de regio Moerdijk, Etten-Leur, Breda en Roosendaal en je wil werken bij een professionele organisatie in personenvervoer.
– Je hebt een representatief voorkomen en loopt er graag verzorgd bij.

Tatoeages zijn natuurlijk geen probleem, mits deze te bedekken zijn.

Herken je je in bovenstaande zaken?  Lees dan zeker verder….!

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde! Je start je dienst in Zevenbergen of bij jou voor de deur en gaat op weg om onze klanten, jouw passagiers, op een veilige en comfortabele manier naar hun gewenste bestemming te brengen volgens bepaalde tijdvensters. Tijdens je dienst krijg je te maken met een divers werkaanbod en je zult vele bestemmingen binnen en buiten onze provincie aan doen. Je ritopdrachten bestaan uit zowel korte als lange ritten en hoewel jij je ogen natuurlijk op de weg houdt heb je volop de gelegenheid om een praatje te maken. Jij bent daarbij het representatieve gezicht van Taxi Goverde en het zichtbare aanspreekpunt voor onze passagiers. Het voertuig waar je mee op pad gaat is modern en goed onderhouden. Uiteraard voer je je werkzaamheden uit binnen de kaders van de rij- en rusttijdenwet en geldende wet- en regelgeving. Tussen de spitsen door ben je thuis en kun je vrij over je tijd beschikken tot het moment dat je weer opgeroepen wordt om “in te stappen”. Deze functie is voor alle werkdagen van de week. Natuurlijk zijn alle mogelijke indelingen van de week bespreekbaar. Één weekenddienst per drie weken is op basis van rooster standaard ingeregeld.

De juiste weg….

Om als taxi- taxibuschauffeur snel en zelfstandig je weg te kunnen vinden in de regio West-Brabant vragen wij een goede geografische kennis en beschik je over een gezonde dosis oriëntatie vermogen. Je bent woonachtig in de gemeente Moerdijk, Etten-Leur, Breda of Roosendaal en hebt een flexibele instelling. Verder beschik je over;

– een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– een klantvriendelijke en representatieve uitstraling;
– inlevingsvermogen met betrekking tot de doelgroep die je vervoert;
– affiniteit met of interesse in automatisering op het gebied van bediening boordcomputer Taxi (BCT), chauffeurspagina, mobiele apps, internet etc. (basis kennis voldoende);
– verantwoordelijkheidsgevoel en probleemoplossend vermogen;
– een chauffeurskaart taxi. Heb je deze niet, dan betalen wij deels je opleiding, jij investeert je tijd en energie!

Waarom zou ik bij Taxi Goverde willen werken?

Je maakt dan deel uit van een stevig familiebedrijf met een zeer goede reputatie waarbij dagelijks 200 deskundige en enthousiaste collega’s zich inzetten om onze klanten van de beste vervoersservice te voorzien. Daarnaast:

– Ga je werken bij een solide organisatie met een gezond klantenbestand.
– Bieden wij, ondanks onze stropdas (voor de heren) en ons nette kleding beleid voor de dames, intern een informele werksfeer; onze deuren staan altijd open.
– Investeren wij  in opleidingen voor medewerkers. Denk aan diverse vakinhoudelijke cursussen om op peil te blijven of bijvoorbeeld het behalen van het rijbewijs D.
– Investeren wij in goed, representatief en modern materieel en onderhoud van het wagenpark.
– Staan wij bekend als een kwaliteitsbedrijf en staan goed aangeschreven. Daar wil je natuurlijk deel van uitmaken.
– Zijn wij innovatief. Geen dag is hetzelfde.
– Is de werkomgeving plezierig en bieden wij voldoende ruimte om jezelf te zijn.
– Krijg je 20% korting op eigen taxi ritten.
– Krijg je 10% korting op onderhoud van uw privé auto in onze eigen full service werkplaats.
– Hebben we een actieve personeelsvereniging die tal van leuk activiteiten organiseert.

 

Wat bieden we je?

Salaris volgens CAO taxi. Goed gereedschap (een modern, representatief en goed onderhouden voertuig) om mee te werken. Wij bieden je een plezierige informele werkomgeving die volop in beweging is en waarbij er ruimte is om jezelf te zijn en je te profileren. Wij beloven dat geen dag hetzelfde zal zijn waardoor je werk nooit saai is. Kortom een collegiale en informele sfeer binnen een succesvolle organisatie waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Hoe kan ik solliciteren?

Dit kan direct door een reactie in te sturen via het “sollicitatieformulier”.
Je kunt natuurlijk ook je motivatie en CV (+foto) sturen naar Ivo de Groot / i.degroot@taxigoverde.nl.