Leerlingvervoer, Projecten

Zwaai even! ‘De scholen zijn weer begonnen’ onze chauffeurs rijden veilig het schoolseizoen

de scholen zijn weer begonnen, leerlingenvervoer, nieuwe taxibussen, nieuwe chauffeurs

Een nieuwe huisstijl en onze nieuwe chauffeurs hebben er zin in en zijn klaar voor het nieuwe schoolseizoen. Taxi Goverde rijdt nieuwe routes en zorgt dat leerlingen in de gemeente Moerdijk vanaf maandag 28 augustus weer veilig van huis naar school en weer terug komen.

Zwaait u even naar onze nieuwe bussen en chauffeurs!?

Deze week hebben de chauffeurs alle details van de route en bijzonderheden doorgenomen en zelfs zoveel als mogelijk met ouders van de kinderen persoonlijk kennis gemaakt.

En ook onze chauffeurs rijden voorzichtig, want de ‘De scholen zijn weer begonnen’ spandoeken langs de weg attenderen alle weggebruikers erop om rekening te houden met de schoolgaande kinderen. Veilig Verkeer Nederland waarschuwt dat direct na de zomervakantie het risico op een ernstig ongeluk bij kinderen van 12 jaar namelijk bijna 2x zo groot als in rest van het jaar.

Bekijk hier de pagina van Veilig Verkeer Nederland.

taxibus leerlingvervoer