Projecten, Referenties

Het feest begint al bij het instappen

evenementen vervoer

Uit de serie Partners in persoonlijke mobiliteit | Door Ivo de Groot – mobiliteitsadviseur Taxi Goverde & eventspecialist Marco Valk van Co Solo: Het feest begint bij het instappen

Want wat doet een evenement-organisator wanneer een klant de wens uitspreekt om binnen 30 minuten alle gasten te laten arriveren bij een groots bedrijfsfeest? Waarbij 5.000 passagiers vanaf vele huisadressen en opstapplaatsen in zowel Nederland als België onderweg zouden gaan naar het evenement.

Juist. Dan bel je een vervoersspecialist. Die dat voor je regelt. Goed regelt.

Hoe, wat, waar?

Koninklijke Vopak vierde in 2016 haar 400 jaar bestaan, waarbij AL het personeel en relaties waren uitgenodigd. De klant wilde dat details rondom dit evenement overdacht waren en in finesse professioneel en vooral ‘groots’ uitgevoerd. En laat dat nu exact op het lijf van Co Solo zijn geschreven!  Want zij weten een feestje te vieren.

We create … great events, huge impact

Co Solo evenement organisatie Vopak

Taxi Goverde verzorgde de mobiliteit van 4.500 gasten. Deze werden van hun huis of opstapplaats, naar de feestlocatie gebracht. U kunt zich voorstellen dat dit voor het team een uitdagende planning werd. Ook diende er binnen deze korte tijd een enorme vloot wagens inclusief chauffeur beschikbaar te zijn om passagiers in Nederland EN in België op het juiste tijdsstip op te halen EN na het feest weer veilig thuis te brengen.

Show met artiesten in Ahoy

Bij deze opdracht werden zowel de 4 persoons luxe Mercedes taxi’s als de 6, 17 en 19 persoons taxi- en VIP-bussen ingezet. Daarnaast zorgden 25 touringcars voor het vervoer van de diverse opstapplaatsen naar het evenement.

Fijnmazig verzamelen zorgde dat geen van de 4500 gasten ontbrak op het feest

Samen Verder.

Wij geloven in de kracht van samen. Samen kom je verder, samen ben je sterker en samen heb en krijg je meer vertrouwen. Omdat je weet dat het goed komt. Omdat je weet dat wanneer je samenwerkt met een professionele partner dat je dan een professioneel eindproduct hebt. En een blije klant.

Ahoy entree Vopak 400 jaar
Dan nu over op ‘leuke zaken’

Samenwerking met Co Solo is prettig. Al ruim 12 jaar bedenken, produceren en organiseren zij zakelijke en feestelijke evenementen. Specialisten in het maken van tailormade entertainment concepten, podiumprogrammeringen en openings- en dinnershows. Ze putten uit een aanbod van de beste artiesten, benodigde technische kennis en mankracht en maken van ieder evenement één grote happening. Met focus op klantdoelstelling en gastengroep. Hoe Co Solo dat waarmaakt? Door te vragen, te luisteren en een creatieve vertaalslag te maken in een passend evenement.

Hoe het feest van Vopak ging? Bekijk de film>

Co Solo produceerde een op maat gemaakte openingsshow die de gasten mee terug nam in de tijd. Terug in de geschiedenis van Vopak. Een compleet 17-eeuws schip, 40-koppentellend orkest, zingende bestuursleden, internationale tenoren en eindshow met Ferry Corsten zorgden voor een spektakel voor de 5.000 gasten.

Benieuwd hoe dit event eruit zag? Bekijk hier de video van Co Solo BEKIJK HIER DE VOPAK FILM

Marco Valk, evenement professional voor Vopak, Shell

Volgende maand zetten we weer een partner in het zonnetje. Volg mijn blogs of kijk op onze pagina ZAKELIJK VERVOER of EVENEMENTENVERVOER.

Ivo de Groot | Volg Taxi Goverde en reageer op linkedin en Facebook.