Nieuws & acties

Nieuw! Zakelijke bezorgservice

Persoonlijke bezorgservice voor uw kerst- en eindejaarsattenties

De kerstman wordt ook een dagje ouder, en nu iedereen met corona thuis werkt is het drukker dan voorgaande jaren. Bij Taxi Goverde gaan we de beste man een handje helpen.

Speciaal voor bedrijven en instellingen.

Onze lieve medewerkers brengen voor bedrijven en instellingen, in de maanden november en december met taxibussen uw kerst- en eindejaarsattenties naar uw klanten of medewerkers. 100% gegarandeerde, persoonlijke levering en aantrekkelijk tarief. Eventueel doen de chauffeurs er een groet bij vanuit uw naam. Fijn toch?

Zakelijke bezorgservice

  • ook in de avond thuisgebracht
  • grote aantallen mogelijk
  • snel en 100% levering
  • persoonlijk in de regio
  • voor bedrijf en instelling

Kies uw bezorgwagen

U kunt aangeven of uw pakketten bij uw high-end klanten voorrijden in een luxe VIP-bus, maar ook limousine of oldtimer is mogelijk. Natuurlijk denken wij met u mee wat praktisch het beste is, maar we kunnen ons goed voorstellen dat de luxe uitstraling van onze luxe wagens en bussen nét dat extra feestelijke tintje geeft aan uw eindejaarspresentje.

Bekijk HIER ons totale aanbod wagenpark: al onze voertuigen>

Maak het ludiek en opvallend

Onze chauffeurs zien er natuurlijk altijd al zeer professioneel uit, in pak en met stropdas en sjaaltje. Maar mocht u het idee hebben om de kerstman, sinterklaas of een van uw medewerkers mee te laten rijden in onze taxibussen of vip-bussen dan kan dat prima. Natuurlijk doen we dat corona-veilig, en eerst in overleg.

Vertel ons uw wensen, wij gaan graag voor u aan de slag.